Reserveer uw kaartje!


Dit film-muziek-picknickconcept werd met succes beproefd in 2017, toen Wiek Lenssen Filmprodukties filmvoorstellingen in de vrije natuur organiseerde rondom zijn productie over de Peel. Het evenement trok toen, verspreid over vijf voorstellingen, meer dan 2500 enthousiaste bezoekers.

Reserveren kan VIA MAIL: 

  wieklenssen@home.nl 

Maak bij het versturen van uw mail direct het bedrag over (zie onder aan deze pagina)

Na uw betaling ontvangt u een bevestigingsmail waarmee u bent opgenomen in onze mailinglist. Dat is belangrijk, want…

… de premièredatum is vastgesteld op 18 augustus a.s. Echter is dit onder voorbehoud van warm, zwoel en droog weer. Kort van tevoren wordt u op de hoogte gebracht via mail of de datum doorgaat of wordt verplaatst naar een periode van aanhoudende warmte. Want naast de culturele elementen is ook de natuur een belangrijke component voor het welslagen van de picknick! Mocht u dan verhinderd zijn, dan ontvangt u -bij afmelding vooraf- uw toegang retour.

U kunt uw eigen kleed, drank en spijs geheel naar eigen keuze meenemen. Uw mag ook uw eigen stoel meebrengen,  maar deze zijn ook (gratis) verkrijgbaar. 

Raadpleeg deze website voor de vertoningscondities en parkeren.  

ONLINE KAARTVERKOOP IS GESLOTEN. TICKETS KOPEN BIJ DE KASSA OP HET TERREIN IS NOG MOGELIJK: GRAAG MET CASH (LIEFST GEPAST) OF PER TIKKIE BETALEN!

Entree:  € 17,50

Abonnementhouders van het Filmtheater seizoen 2022-2023 ontvangen een korting van 5 euro op de entree.

Aanvang 19.30 uur.

Plaats: zie kaartje elders op deze site.